Hulp aan huis

Wij kunnen in de directe omgeving van Almere , Lelystad en Hilversum bij u langs komen om uw problemen ter plekke op te lossen. De problemen zijn dan in ca . 1 uur opgelost, mocht het een groter probleem zijn dan verwacht dan kijken we met u hoe we het probleem kunnen oplossen. Ook hier geen verrassingen en achteraf niet een onverwachte hoge rekening. Ik wil graag dat u klant blijft!.

De kosten voor hulp aan huis zijn 35,00 per uur binnen Almere.

Woont u niet in Almere dan komen er afhankelijk van de afstand 10,00 euro voorrijdkosten bij.

Er zijn ook klanten die graag langskomen en samen met ons programma´s installeren of problemen oplossen. Ook dan geldt het tarief van 35 euro voor maximaal één uur. Vervolgens betaalt u 17,50 euro voor elk extra half uur of deel daarvan.

Als wij het probleem niet kunnen oplossen (komt bijna nooit voor) dan betaalt u altijd alleen voor het onderzoek 35 euro!

Te duur? Wordt vaste klant en sluit een abonnement af! Klik hier voor de abonnementen.

U kunt altijd  een afspraak maken via e-mail of telefonisch tussen 8.00 en 18.00 uur. Ons telefoonnummer is: 0639457224.

Als wij bezig zijn met een klant staat de voicemail aan. Wij verzoeken u dan vriendelijk een bericht achter te laten. Op een later tijdstip wordt u dan teruggebeld.

Hier kunt u ons adres en routebeschrijving vinden.