Hulp bij ons

Afhankelijk van het probleem aan uw PC of laptop is deze over het algemeen de volgende dag klaar. Wij bellen u zodra de reparatie is uitgevoerd. Een enkele keer als er onderdelen besteld moeten worden die wij niet in voorraad hebben, kan het iets langer duren. Maar wij proberen de problemen altijd snel te verhelpen.

De kosten van werkzaamheden (zonder onderdelen) bedragen 35,00 euro per uur.

Bij het langsbrengen en afgeven van computers of laptops, gaan wij er vanuit dat het probleem in maximaal ongeveer één uur kan worden verholpen. Indien na onderzoek blijkt, dat het probleem groter is, laten wij u dat weten en doen wij u een prijsopgave. Het kan zijn dat het probleem veel meer tijd vergt of er kunnen onderdelen defect zijn. U word dan gebeld door ons, zodat u zelf  kunt beslissen of u de reparatie laat uitvoeren of niet. Doet u dat niet, dan betaalt u uiteraard alleen de onderzoekskosten van 35 euro en kunt u het apparaat kosteloos weer ophalen. Wel zo gemakkelijk, u weet altijd waar u aan toe bent!

Er zijn ook klanten die graag langskomen en samen met ons programma´s installeren of problemen oplossen. Dit kan in overleg met ons i.v.m de planning. Ook dan geldt het tarief van 35 euro voor maximaal één uur. Vervolgens betaalt u 17,50 euro voor elk extra half uur of deel daarvan.

Een nieuwe installatie van Windows kost 70 euro zonder behoud van gegevens en 140 euro met behoud van gegevens.

Als wij het probleem niet kunnen oplossen (komt bijna nooit voor) dan betaalt u altijd alleen voor het onderzoek 35 euro!

Te duur? Wordt vaste klant en sluit een abonnement af! Klik hier voor de abonnementen.

U kunt altijd  een afspraak maken via e-mail of telefonisch tussen 8.00 en 18.00 uur. Ons telefoonnummer is: 0639457224.

Als wij bezig zijn met een klant staat de voicemail aan. Wij verzoeken u dan vriendelijk een bericht achter te laten. Op een later tijdstip wordt u dan teruggebeld

Hier kunt u ons adres en routebeschrijving vinden.