Hulp op afstand

Via hulp op afstand kunnen wij u bij kleine problemen van dienst zijn. Deze service wordt meestal gebruikt om kleine probleempjes op te lossen. (voor bestaande klanten!)

Wél dient u voor hulp op afstand te beschikken over een werkende computer met een werkende breedband verbinding. U kunt contact met ons opnemen voor hulp op afstand, bij voorkeur door een mail te sturen via de link hier naast aanvraag hulp op afstand.

De kosten van hulp op afstand bedragen 17,50 euro (maximaal 45 min) incl. btw per keer voor mensen zonder abonnement.

Indien u direct een abonnement afsluit bij de aanvraag hulp op afstand betaalt u 12,50 euro i.p.v 17,50 euro (maximaal 45 min)

Voor een overzicht van de abonnementen klik dan hier.

Indien het probleem op deze manier niet kan worden opgelost zullen wij u vragen de PC of laptop langs te brengen. U hoeft dan niet voor de hulp op afstand te betalen. Zie ook de pagina hulp bij ons

Uiteraard kunt u ook altijd  een afspraak maken via e-mail of telefonisch tussen 8.00 en 18.00 uur. Ons telefoonnummer is: 0639457224.

Als wij bezig zijn met een klant staat de voicemail aan. Wij verzoeken u dan vriendelijk een bericht achter te laten. Op een later tijdstip wordt u dan teruggebeld.

 

.

      Download TeamVieuwer

Hulp op afstand